InterClassics

Wanneer u COCOON komt bezoeken, aarzel dan zeker niet om ook eens een kijkje te gaan nemen naar InterClassics. Dit salon vindt plaats van 19 tot 21 november en gaat door in paleizen 5,6,7 en 9 van Brussels Expo.

InterClassics, een oldtimershow die dit jaar reeds zijn 6de verjaardag viert, zal in het teken staan van de 75e verjaardag van Jacky Ickx.

InterClassics,

U kan het volgende doen om InterClassics ook eens te bezoeken:

  • U kan online een combiticket kopen voor slechts €15, hiermee kan u COCOON komen bezoeken en hierna kan u zich dan naar InterClassics begeven via de passage die zich zal bevinden tussen paleis 4 en 5.
  • U kan uw ticket ook afzonderlijk kopen aan de ingang van de passage tussen paleis 4 en 5 voor €7,50.

Koop uw tickets!

 

LEGEND

De zesde editie van InterClassics Brussels, welke van 19 t/m 21 november 2021 plaatsvindt in Brussels Expo, zal in het teken staan van de 75ste verjaardag van Jacky Ickx. Deze ware racelegende heeft een indrukwekkend palmares opgebouwd als zesvoudig winnaar van de 24 uur van Le Mans, achtvoudige Grand Prix winnaar in de Formule 1, vijfvoudig winnaar in de 1000 km van Spa Francorchamps, winnaar van de 1983 editie van Paris Dakar en nog veel meer.

 

Naast de 75ste verjaardag van Jacky Ickx kijkt InterClassics Brussels ook terug naar de historie van het Britse autosportmerk Elva (“Elle va” – she goes). Bij het grote publiek misschien niet bekend, maar het in 1955 ontstane merk speelde een belangrijke rol in de geboorte van het automerk dat het hart van iedere autosportliefhebber harder doet kloppen, McLaren.