Covid Safe Ticket Plus

In het kader van de Coronacrisis is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldig Covid Safe Ticket om COCOON te mogen bezoeken.
Bovendien bent u volgens de nieuwe regels die de overheid genomen heeft verplicht een mondmasker te dragen vanaf 10 jaar wanneer u op bezoek komt.

Wanneer u toekomt aan het salon zal er u gevraagd worden naar uw Covid Safe Ticket op uw gsm of op papier, alsook de hieraan gekoppelde identiteitskaart. Als uw Covid Safe Ticket geldig is en u hebt uw identiteitskaart mee, dan mag u binnengaan in het salon. In het andere geval zal u de toegang tot het evenement geweigerd worden.

Hoe een Covid certificaat verkrijgen ?

Om uw certificaat te verkrijgen, zijn er verschillende mogelijkheden :

  • voor vaccinatiecertificaten: volledige vaccinatie ten minste 2 weken geleden
  • voor herstelcertificaten: positieve PCR-test tussen 11 en 180 dagen geleden
  • voor testcertificaten: negatieve PCR-test (NAAT-test) met staalafname maximum 48 uur geleden of negatieve RAT-test (snelle antigenentest) met staalafname maximum 24 uur geleden In het geval van een testcertificaat is het certificaat geldig tot het einde van de kalenderdag waarop het certificaat vervalt.

Hoe uw Covid Safe Ticket verkrijgen ?

Het volstaat om de applicatie CovidSafeBE te installeren op uw gsm om zo uw persoonlijk certificaat bij te hebben. Indien u niet in het bezit zou zijn van een smartphone of liever een geprinte versie heeft van het Covid Safe Ticket, dan kan u naar de website van de overheid van uw regio surfen en hier uw certificaat downloaden.

Hieronder vindt u meer info over het Covid Safe Ticket op covid-safe.be :

Meer info over het Covid Safe Ticket

Voor al uw vragen omtrent het Covid Safe Ticket kunt u ons ook bereiken op volgend nummer: 0473 / 50.14.01