In 2018 : een jaar vol thema’s!

Waarom stoppen bij 1 thema wanneer de verschillende voorwerpen, stijlen en trends zich opstapelen. Dit jaar hebben we maar liefst 3 thema’s gekozen! Kortom, voor elk wat wils!

Vergeet éénkleurige stijlen, wit, zwart en houtkleur! Sinds vorig jaar zijn gekleurde muren opnieuw in! Denk hierbij aan paars, marineblauw, bordeauxrood…. Stijlen die toch tamelijk somber zijn en slechts worden opgelicht door verlichting en ramen.
Dit jaar is de levendige kleur curry niet enkel aanwezig in de keuken maar ook in ons interieur: behang, verf, tapijt, stof…! De kleur bij uitstek die je interieur nieuw leven inblaast.

 

la vie en curry

Inspiratie vindt men vaak in de alledaagse voorwerpen rondom ons.
Decoratie en interieurinrichting kennen steeds meer succes en zelfs artiesten die hun interieur als atelier gebruiken om excentrieke zaken te ontwerpen, keren terug naar de basisvoorwerpen die hun interieur aankleden.

 

Wanneer decoratie kunst wordt

Onze leefruimtes worden steeds kleiner en toch neemt de inrichting van een huis meer plek in het hart van onze bezoeker. De spiegel is het ideale voorwerp dat een gevoel van ruimte weergeeft en wordt bovendien populairder bij bekende designers.

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…