Art boulevard

Kunst kopen is vaak iets hoogdrempelig. Een galerij kan wat onwennig aanvoelen, het kan heel kostelijk zijn en wanneer je online kunst wil kopen ben je ook nooit 100% zeker van de kwaliteit! Deze drempel willen we op COCOON naar beneden halen, want wij bij COCOON vinden dat kunst in huis voor iedereen beschikbaar moet zijn!

Op COCOON kan je ondertussen al enkele jaren betaalbare kunst vinden in de Art Zone. Deze zone steken we dit jaar in een nieuw jasje: de Art Boulevard! Een zone waarin je unieke artiesten kunt leren kennen en fantastische werken kunt aankopen om aan jouw interieur thuis een eigen twist te geven.

Het ultieme voordeel: je ziet met je eigen ogen hoe groot het is, hoe de kleuren zijn, hoe het materiaal er uit ziet, … en als je geluk hebt is de artiest zelf aanwezig om het verhaal achter het kunstwerk aan je te vertellen!

 

Geef de muren en ruimtes in je huis een persoonlijke touch met een mooi schilderij, een prachtig beeldhouwwerk of een knap staaltje fotografie en blaas je gasten omver met je fantastische smaak!

Je vindt de Art Boulevard terug in Paleis 2.