KLEUR VAN HET JAAR 2022: BRIGHT SKIES

We hebben het plezier om dit jaar te mogen samenwerken met Levis voor de Kleur van het Jaar 2022. Jaarlijks zitten zij samen met een team van internationale kleurenexperts om de kleur van het jaar te kiezen op basis van de sociale, culturele en design noden van de toekomst.

De Kleur van het Jaar 2022 heet Bright Skies. Een luchtige, optimistische en licht kleur die verwijst naar een goeie portie frisse lucht. En dat is net wat zo belangrijk is geworden voor iedereen na deze pandemie: verse buitenlucht, een klare kijk en een frisse start.

De kleur geeft niet alleen een frisse toets aan je huis, ze haalt ook een stukje natuur naar binnen. Ze past bij verschillende kleurpaletten: van zachte, neutrale kleuren tot uitgesproken, bonte kleuren.

Op COCOON tonen we de Levis Ambiance Trend Collection 2022. De bleke roze, rode en oranje tinten van dit palet gaan perfect samen met de verfrissende Kleur van het Jaar Bright Skies.

Je kan er een warme plek mee creëren waar je kan opladen na een drukke dag. De zachte, subtiele kleuren zorgen voor warmte, voegen een klein beetje glamour toe, en maximaliseren daglicht. Het resultaat: je eigen kleine heiligdom!

Alles weten over de Levis Kleur van het Jaar 2022? Kijk zeker eens op hun website: www.levis.info/nl/levis-kleur-van-het-jaar-2022-bright-skies

Ontdek de kleur van het jaar op COCOON dankzij Levis.